Maliestraat 3 | 3581 SH | Utrecht +31 85 303 64 29
ADVOCAAT | LEAN ASSOCIATE


REGINE DE WIT.

Regine is al sinds 2000 werkzaam op het gebied van het brede arbeidsrecht. Zij helpt cliënten bij onder meer reorganisaties, vraagstukken rondom medezeggenschap, CAO- kwesties, overgang van onderneming en natuurlijk het individuele arbeidsrecht met ontslagzaken (bijvoorbeeld vanwege disfunctioneren) en begeleiding van trajecten met langdurig zieke werknemers. Ook kan Regine cliënten begeleiden bij het aangaan van contracten met ZZP-ers, ofwel het opstellen van management overeenkomsten, bonusplannen, aandelen- en optieregelingen.
 
Regine werkt veel voor cliënten met hoofdkantoren in de UK of USA met vestigingen in Nederland. De cultuur, taal en de vraagstukken die spelen in deze internationale verhoudingen zijn voor Regine dus zeer bekend.
 
Regine heeft naast haar rechtenstudie de studie Orthopedagogiek aan de Universiteit van Utrecht gedaan. Naast haar werk is Regine voorzitter van het bestuur van een basisschool in Utrecht. Dat is een uitgelezen kans voor haar om haar passie voor de ontwikkeling van kinderen en het onderwijs te combineren met de kennis en capaciteiten die zij heeft opgedaan in haar werk. Regine heeft in deze hoedanigheid ervaring in het begeleiden van arbeidsrechtelijke kwesties binnen het primair onderwijs.
 
Als ze niet aan het werk is, tennist Regine graag of loopt ze in het bos met haar hond en 2 kinderen.

Regine is lid van de Vereniging van Arbeidsrecht (VVA)

Mail Regine:
regine@leanlawyers.nl
RECHTSGEBIEDEN
ARBEIDSRECHT
Top
WhatsApp chat