Reactorweg 47 | 3542 AD | Utrecht +31 85 303 64 29
ADVOCAAT | PARTNER


JEROEN HEUVING.

Jeroen is specialist in vastgoedzaken. Jeroen behandelt vrijwel alle soorten vastgoedzaken, zoals huur en koop, maar ook 'algemene' civiele zaken, zoals het opstellen en de afwikkeling van overeenkomsten, aansprakelijkheidszaken en dergelijke. Jeroen heeft diepgaande kennis van het civiele procesrecht en is al geruime tijd universitair docent burgerlijk procesrecht aan de Universiteit van Amsterdam en redacteur van het Tijdschrift voor de Procespraktijk (TvPP). Jeroen publiceert regelmatig in toonaangevende vakbladen.

Jeroen procedeert in veel zaken, maar een belangrijk onderdeel van zijn werk is ook het adviseren van zijn cliënten. Niet alleen juridische, maar ook de commerciële aspecten worden daarbij niet uit het oog verloren. Jeroen staat als advocaat veel vastgoedfondsen, projectontwikkelaars en andere ondernemingen bij. Recent is hij onder meer betrokken geweest bij de (her)ontwikkeling van een aantal zorgvastgoedprojecten.

Jeroen is opgegroeid in Limburg en sinds zijn jeugd een supporter van VVV Venlo. In zijn vrije tijd mag Jeroen graag koken en hardlopen.

Mail Jeroen
jeroen@leanlawyers.nl
RECHTSGEBIEDEN
AANSPRAKELIJKHEIDSRECHT
VASTGOED
VERBINTENISSENRECHT
Top
WhatsApp chat