Reactorweg 47 | 3542 AD | Utrecht +31 85 303 64 29
ADVOCAAT | LEAN ASSOCIATE


FRANCISCA BOEL.
     
Francisca Boel heeft meer dan 25 jaar ervaring als advocaat en is thans werkzaam als senior counsel. Zij begeleidt en adviseert organisaties op alle terreinen van het arbeidsrecht. Zij doet dit op een praktische manier. Oplossingsgericht. Procederen doet ze alleen als het echt niet anders kan. Arbeidsrecht is mensenwerk. De begeleiding en advisering van Francisca is betrokken en persoonlijk. Ze bouwt graag een duurzame relatie met haar cliënten op. 
    
Francisca is tevens vergaand gespecialiseerd in het privacyrecht. Zij adviseert over privacyvraagstukken en begeleidt organisaties bij het voldoen aan complexe privacywetgeving, zoals de AVG. Ze doet dit op een nuchtere, praktische manier. Zij is als een van de weinige advocaten CIPP/E gecertificeerd en lid van de IAPP (International Association of Privacy Professionals).
    
Francisca combineert juridische scherpte met praktische oplossingen. Ze denkt graag met ondernemingen mee en fungeert vaak als sparring partner voor ondernemers. Ze kijkt verder dan alleen de juridische aspecten en heeft oog voor alle dimensies van een vraagstuk of conflict. 
    
Francisca geeft tevens trainingen mindfulness aan advocaten, juristen en notarissen. Haar missie: advocaten en juristen te trainen in stressbeheersing, focus en zelfmanagement, zodat ze hun praktijk bewuster en vanuit persoonlijk leiderschap kunnen voeren. Francisca is categorie 1 (de hoogste categorie) gecertificeerd mindfulness trainer en is lid van de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen.
Mail Francisca
francisca@leanlawyers.nl
RECHTSGEBIEDEN
ARBEIDSRECHT
PRIVACYRECHT
VERBINTENISSENRECHT
Top
WhatsApp chat