Maliestraat 3 | 3581 SH | Utrecht +31 (0)85 303 64 29
ADVOCAAT | LEAN ASSOCIATE


FRANCISCA BOEL.

Francisca is haar carrière gestart in het arbeidsrecht, heeft jarenlang haar eigen advocatenkantoor gerund en vervolgens enkele jaren geleden besloten wat afstand te nemen. Na een sabbatical van 2 jaar begon de advocatuur toch weer te kriebelen en heeft zij zich bij LEAN LAWYERS aangesloten.
 
Francisca heeft zich recent vergaand gespecialiseerd in het Privacy recht en is één van de weinige CIPP/E gecertificeerde privacy officers in Nederland die tegelijkertijd ook advocaat is. Binnen LEAN LAWYERS gaat Francisca zich onder meer toeleggen op de implementatie van de nieuwe Europese Privacy Verordening (AVG/GDPR) die voor veel bedrijven en instellingen ingrijpende veranderingen met zich mee zal brengen.
 
Naast lid  van de IAPP (international association of Privacy Professionals) is Francisca ook nog gecertificeerd mindfulness trainer. In een constant veranderende samenleving waarin van alles wordt verwacht of in het geval van een verstoorde balans tussen werk en privé of bij andere knelpunten waarmee professionals in hun alledaagse leven te maken krijgen, is Francisca via mindfulness trajecten in staat de mentale fitheid en weerbaarheid te vergroten om tot verbeterde inzichten en resultaten te komen. Haar enorme schat aan ervaring in de advocatuur komt haar daarbij goed van pas. 
 
Zij combineert juridische scherpte met praktische oplossingen. Ze is betrokken en fungeert graag als sparring partner voor ondernemers. Ze kijkt verder dan alleen de juridische aspecten en heeft oog voor alle dimensies van een vraagstuk of conflict.
Mail Francisca
francisca@leanlawyers.nl
RECHTSGEBIEDEN
ARBEIDSRECHT
PRIVACYRECHT
VERBINTENISSENRECHT
Top
WhatsApp chat