Reactorweg 47 | 3542 AD | Utrecht +31 85 303 64 29
LEAN CONSULTANCY.

WAT DOET LEAN?

Door de jarenlange ervaring binnen de juridische dienstverlening beschikt LEAN Lawyers over een uitgebreid netwerk van consultants en andere professionals. De loyaliteit en betrouwbare werkwijze van LEAN Lawyers heeft ertoe geleid dat we met veel klanten een bredere vorm van samenwerken hebben. 

Anders dan andere kantoren worden wij - naast juridisch advies -ook op het gebied van IT tot HR en van Innovatie tot Marketing ingeschakeld. 

Door het gebruik van ons uitgebreide netwerk en de unieke vorm van onderlinge samenwerking, zijn wij in staat om volledige projecten te kunnen afronden.

1

STRATEGIE

Als je een nieuwe weg in wilt slaan of andere strategische beslissingen moet maar het ontbreekt je aan de kennis of ervaring dan kunnen wij je in contact brengen met de juiste strategie-consultants.

2

INNOVATIE

Om mee te kunnen binnen de huidige technologische, globale maatschappij, is continue innovatie van groot belang. Wij kennen de juiste innovatie-, HR-, IT- en andere vakspecialisten, zodat je sneller dan de competitie kunt blijven innoveren.

3

PROCES

Verbetering van het procesmanagement begint bij het incorporeren van de LEAN-gedachte. Als LEAN Lawyers kennen wij de juiste experts die de pijnpunten in jouw bedrijfsvoering identificeren en oplossingen aandragen.

4

BUSINESS

Bij andere business-gerelateerde vraagstukken kun je ook bij ons terecht. Van leiderschap tot finance vraagstukken, door de diversiteit van onze klanten en partners, heeft LEAN Lawyers (bijna) altijd een oplossing voor handen.

BENIEUWD GEWORDEN?

Top
WhatsApp chat