Maliestraat 3 | 3581 SH | Utrecht +31 (0)85 303 64 29
ONZE BLOG.
HET LAATSTE NIEUWS

HIER VIND JE EEN OVERZICHT VAN AL ONZE ARTIKELEN

LEAN

Businessmodel in ontwikkeling: Ondanks alle technologische en economische veranderingen blijft het traditionele businessmodel van advocatenkantoren bij het oude. Of toch niet? In dit mooie artikel in het Advocatenblad legt Dries Beljon uit hoe LEAN Lawyers het lean principe toepast in de advocatuur.

Continue Reading
LEAN

Op 4 oktober 2018 vindt het congres ‘De Zaak op Orde’ plaats. Namens LEAN LAWYERS zal Dries de aanwezigen meenemen in de snel veranderende wereld van LEAN, Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI) en innovatie en hoe je met een sterke focus daarop het ‘Day One’ gevoel creëert en houdt. Inschrijven kan nog steeds. Klik hier voor meer informatie. 

Continue Reading
LEAN

Ter ere van het 100-jarig bestaan van het Advocatenblad vindt op 25 september 2018 het Eeuwcongres plaats. Namens LEAN LAWYERS zal Dries Beljon spreken tijdens de talkshow, onder leiding van presentatrice Elsemieke Havenga, over verdienmodellen en digitalisering. Alles weten over de laatste ontwikkelingen in de advocatuur? Inschrijven kan nog steeds. Klik op ‘hier‘ om naar de speciale congressite te gaan. 

Continue Reading
LEAN

In aanloop naar het congres De Zaak op Orde (https://dezaakoporde.com) werd advocaat en co-founder Dries Beljon namens LEAN LAWYERS door LegalBusinessWorld geïnterviewd over Toegevoegde Waarde, het Maken van Bewuste Keuzes en het Day One-gevoel. Meer weten? Schrijf je dan snel in via https://dezaakoporde.com

Continue Reading
LEAN

LEAN LAWYERS begeleidt krachtenbundeling IT Local en BeeOneIT Local en BeeOne hebben hun krachten gebundeld met steun van investeerder Batavorum Capital. Door de samenvoeging van de twee bedrijven ontstaat er een middelgrote IT leverancier die alle disciplines in huis heeft om organisaties volledig te faciliteren bij hun digitale transformatie.

Continue Reading
PREVIOUS POSTSPage 1 of 12NO NEW POSTS
Top