Maliestraat 3 | 3581 SH | Utrecht +31 (0)85 303 64 29
ONZE BLOG.
HET LAATSTE NIEUWS

HIER VIND JE EEN OVERZICHT VAN AL ONZE ARTIKELEN

LEAN

Francisca Boel komt per 1 februari 2019 het team van LEAN LAWYERS versterken. Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring als advocaat en is gespecialiseerd in arbeidsrecht en privacyrecht. Francisca loopt al enige tijd bij LEAN rond in het kader van verschillende privacy projecten.

Continue Reading
Financieel recht

LEAN LAWYERS begint namens tien beleggers een rechtszaak tegen de oud-bestuurders en -commissarissen van Imtech. Het wordt de top van Imtech verweten dat zij onjuiste mededelingen hebben gedaan aan de aandeelhouders en dat koersgevoelige informatie is achtergehouden. Via de Imtech Shareholders Action Group kunnen andere gedupeerde aandeelhouders zich aansluiten bij de claim. Op dit moment zijn er meer dan 1100 gedupeerden aangesloten. 

Continue Reading
LEAN

Op zoek naar een plek binnen een kantoor dat echt een andere visie heeft? LEAN LAWYERS groeit hard door en is op zoek naar versterking…Full time – Utrecht. 3-6 jaar werkervaring.

Continue Reading
LEAN

In oktober 2018 is de Wet Bescherming bedrijfsgeheimen in werking getreden. Deze wet is een implementatie van een Europese Richtlijn en maakt niet alleen duidelijk wat concreet onder een “bedrijfsgeheim” moet worden verstaan, maar ook wanneer sprake is van onrechtmatig gebruik van bedrijfsgeheimen en welke mogelijkheden er zijn om hier tegen op te treden. LEAN Lawyers adviseert je graag over deze nieuwe wet en de gevolgen die de wet voor jouw bedrijf kan hebben. Om je alvast op weg te helpen, hebben we de volgende website gepubliceerd:

Continue Reading
LEAN

Laatste kaarten beschikbaar! Meld je snel aan!Volgende week is het zover: op woensdag 12 december 2018 organiseert LEAN LAWYERS het seminar Bedrijfsfinanciering in een klik?In de interactieve sessie van Martijn van Oort, specialist Financiering en Zekerheden, worden tips & tricks gedeeld over zaken waar de bank op let en waar jij voor op moet letten. Het programma zal er als volgt uitzien:

Continue Reading
PREVIOUS POSTSPage 1 of 14NO NEW POSTS
Top
WhatsApp chat