Reactorweg 47 | 3542 AD | Utrecht +31 85 303 64 29
Het Model Addendum
voor 
Onbepaalde tijd contracten.
ANTICIPEER OP DE WAB - BETAAL NIET DE HOGE WW-PREMIE

Het Model Addendum voor Onbepaalde Tijd Contracten
De Wet Arbeidsmarkt in Balans treedt vanaf 1 januari 2020 in werking. Hiermee heeft de minister voor de werkgever zeer recent een aantal nieuwe verplichtingen gecreëerd.
  
Een brief of e-mail is niet meer voldoende om een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Er moet een addendum worden ondertekend, door beide partijen! Als je dit niet doet, betaal je de hogere WW-premie. 
   
Wij willen je uiteraard helpen dit te voorkomen.
  
Hoe? 

Met onze handige tool hierboven word je verder wegwijs gemaakt in de eisen en kun je snel en gemakkelijk jouw gegevens achterlaten voor een gratis model dat je direct kunt gebruiken. 

Tekenen voor 1 april 2020, netjes bewaren en klaar ben je.

Law Made Simple noemen we dat. Niets meer, niets minder.
ONZE VISIE.

Net als in de financiële dienstverlening zijn technologische innovaties en ontwikkelingen de reden van de inmiddels ingezette verandering van de juridische dienstverlening. Deze verandering vraagt om een ander type advocaat, iemand die steeds toegevoegde waarde levert voor zijn relaties. 

LEAN LAWYERS onderkent deze verandering en streeft dit na door een werkomgeving te creëren waarin elke dag topkwaliteit wordt geleverd en waar iedereen prettig kan werken voor en met hun relaties.
ONZE MISSIE.

Onze missie is simpel, namelijk het leveren van toegevoegde waarde. Elke dag weer, 365 dagen per jaar. Geen overbodige, ingewikkelde stukken, maar steeds weer heldere en praktische oplossingen voor je probleem. 

'Law made simple' noemen we dat. Niets meer, niets minder.
BENIEUWD GEWORDEN?

Top
WhatsApp chat