Maliestraat 3 | 3581 SH | Utrecht +31 (0)85 303 64 29
LEAN ACADEMY.

WAT IS HET?

Naast het zoeken en bieden van (juridische) oplossingen, houdt LEAN Lawyers je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die zich binnen jouw vakgebied voordoen. 

In samenwerking met ons uitgebreide netwerk van vakspecialisten bieden we je niet alleen informatiebijeenkomsten, maar ook complete opleidingen met sprekers die vanuit verschillende vakgebieden en standpunten hun visie op vraagstukken geven.

1

BEGELEIDING

We kunnen jou en je collega's begeleiden of opleiden ten aanzien van brede onderwerpen of juist gespecialiseerde vakgebieden.

2

SEMINARS

Met specialisten van LEAN Lawyers, LEAN Consultancy en uit onze Flex Pool geven we vakinhoudelijke seminars ten aanzien van recente gebeurtenissen en ontwikkelingen.

3

UP-TO-DATE

Of het gaat om het arbeidsrecht of een meer 'LEAN' manier van denken binnen je organisatie, je blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

4

BREDER INZICHT

Doordat onderwerpen vanuit verschillende vakgebieden en specialismen worden behandeld, verkrijg je een dieper en breder inzicht in jouw eigen business.

The LEAN Privacy workshop bijwonen?

Is jouw organisatie klaar voor de AVG die in mei in werking treedt? Wist je dat je organisatie boetes riskeert, oplopend tot 20 miljoen euro of zelfs 4% van de wereldwijde omzet wanneer je niet compliant bent? Wij wijzen je 15 maart 2018 de weg met de gratis LEAN Privacy workshop!

INTERESSE IN ANDERE WORKSHOPS EN OPLEIDINGEN?

Top