Maliestraat 3 | 3581 SH | Utrecht +31 (0)85 303 64 29
LEAN ACADEMY.

WAT IS HET?

Naast het zoeken en bieden van (juridische) oplossingen, houdt LEAN Lawyers je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die zich binnen jouw vakgebied voordoen. 

In samenwerking met ons uitgebreide netwerk van vakspecialisten bieden we je niet alleen informatiebijeenkomsten, maar ook complete opleidingen met sprekers die vanuit verschillende vakgebieden en standpunten hun visie op vraagstukken geven.

1

BEGELEIDING

We kunnen jou en je collega's begeleiden of opleiden ten aanzien van brede onderwerpen of juist gespecialiseerde vakgebieden.

2

SEMINARS

Met specialisten van LEAN Lawyers, LEAN Consultancy en uit onze Flex Pool geven we vakinhoudelijke seminars ten aanzien van recente gebeurtenissen en ontwikkelingen.

3

UP-TO-DATE

Of het gaat om het arbeidsrecht of een meer 'LEAN' manier van denken binnen je organisatie, je blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

4

BREDER INZICHT

Doordat onderwerpen vanuit verschillende vakgebieden en specialismen worden behandeld, verkrijg je een dieper en breder inzicht in jouw eigen business.

Dries Beljon als gastdocent bij Nederlands Genootschap Bedrijfsjuristen (NGB) inzake LEAN / Legal Project Management

Op 24 mei 2018 vindt de workshop effici├źntie in bedrijfsjuridisch werk en project management plaats in het BCN bij de Amsterdam Arena, waar Dries Beljon gastdocent zal zijn. In deze workshop staat centraal hoe werkprocessen en -projecten optimaal georganiseerd- en waar mogelijk gestandaardiseerd kunnen worden. Daarnaast zal er aandacht worden besteed aan lean/agile werken. Inschrijven kan nog steeds. Klik op 'lees meer' voor meer informatie.

Hypovak Conference: Dries Beljon als spreker inzake de AVG en financieel advies

Op 29 mei 2018 vindt de Hypovak Conference plaats: het congres voor de hypotheekprofessional. Dries Beljon zal hier spreken over de AVG en daarnaast adviseren op financieel gebied. HypoVak, al 15 jaar een begrip voor hypotheekprofessionals. Dit jaar met een nieuw concept met midden op de beursvloer een catwalk met inspirerende sprekers, interviews en talkshows. Daarnaast wordt er vier keer een HypoVak Conference gehouden met inspirerende sprekers. Inschrijven kan nog steeds. Klik op 'lees meer' voor meer informatie.

INTERESSE IN ANDERE WORKSHOPS EN OPLEIDINGEN?

Top