Reactorweg 47 | 3542 AD | Utrecht +31 85 303 64 29
LEAN ACADEMY.

WAT IS HET?
Naast het zoeken en bieden van (juridische) oplossingen, houdt LEAN Lawyers je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die zich binnen jouw vakgebied voordoen. 
  
In samenwerking met ons uitgebreide netwerk van vakspecialisten bieden we je niet alleen informatiebijeenkomsten, maar ook complete opleidingen met sprekers die vanuit verschillende vakgebieden en standpunten hun visie op vraagstukken geven.
    
Daarnaast is LEAN LAWYERS initiatiefnemer van DutchLaw.Academy, het opleidingsinstituut voor advocaten, juristen en hr-medewerkers dat tegen een charmante prijs kwalitatief hoogstaande cursussen aanbiedt.

1

BEGELEIDING

We kunnen jou en je collega's begeleiden of opleiden ten aanzien van brede onderwerpen of juist gespecialiseerde vakgebieden.

2

SEMINARS

Met specialisten van LEAN Lawyers, LEAN Consultancy en uit onze Flex Pool geven we vakinhoudelijke seminars ten aanzien van recente gebeurtenissen en ontwikkelingen.

3

UP-TO-DATE

Of het gaat om het arbeidsrecht of een meer 'LEAN' manier van denken binnen je organisatie, je blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

4

BREDER INZICHT

Doordat onderwerpen vanuit verschillende vakgebieden en specialismen worden behandeld, verkrijg je een dieper en breder inzicht in jouw eigen business.

Voorbeelden van onze kennisevents en seminars

Heeft u interesse in een andere workshop en/of opleiding? Wilt u hier vrijblijvend over sparren? Neem dan contact met ons op!

WAB Kennisevent

Samen met 2/Administrate organiseerde LEAN LAWYERS het WAB Kennisevent waar meer dan 50 deelnemers op afkwamen.

LEAN op het Eeuwcongres

Ter ere van het 100-jarig bestaan van het Advocatenblad vindt op 25 september 2018 het Eeuwcongres plaats. Namens LEAN LAWYERS zal Dries Beljon spreken tijdens de talkshow, onder leiding van presentatrice Elsemieke Havenga, over verdienmodellen en digitalisering. Alles weten over de laatste ontwikkelingen in de advocatuur? Inschrijven kan nog steeds. Klik op 'lees meer' om naar de speciale congressite te gaan.

Dries spreker op congres 'De Zaak op Orde'

Op 4 oktober 2018 vindt het congres 'De Zaak op Orde' plaats. Namens LEAN LAWYERS zal Dries de aanwezigen meenemen in de snel veranderende wereld van LEAN, Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI) en innovatie en hoe je met een sterke focus daarop het ‘Day One’ gevoel creëert en houdt. Inschrijven kan nog steeds. Klik op 'lees meer' voor meer informatie.

INTERESSE IN ANDERE WORKSHOPS EN OPLEIDINGEN?

Top
WhatsApp chat