Arbeidsrecht, LEAN

ANTICIPEER OP DE WAB – BETAAL NIET HOGE WW-PREMIE


Het Model Addendum voor Onbepaalde Tijd Contracten
De Wet Arbeidsmarkt in Balans treedt vanaf 1 januari 2020 in werking. Hiermee heeft de minister voor de werkgever zeer recent een aantal nieuwe verplichtingen gecreëerd.

  

Een brief of e-mail is niet meer voldoende om een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Er moet een addendum worden ondertekend, door beide partijen! Als je dit niet doet, betaal je de hogere WW-premie. 

   

Wij willen je uiteraard helpen dit te voorkomen.
  

  

Hoe? Met onze handige tool word je verder wegwijs gemaakt in de eisen en kun je snel en gemakkelijk jouw gegevens achterlaten voor een gratis model dat je direct kunt gebruiken.    Tekenen voor 1 april 2020, netjes bewaren en klaar ben je.   Law Made Simple noemen we dat. Niets meer, niets minder.


 
 


Author


Avatar