LEAN

One-pager website Wet Bescherming Bedrijfsgeheimen online!

In oktober 2018 is de Wet Bescherming bedrijfsgeheimen in werking getreden. Deze wet is een implementatie van een Europese Richtlijn en maakt niet alleen duidelijk wat concreet onder een “bedrijfsgeheim” moet worden verstaan, maar ook wanneer sprake is van onrechtmatig gebruik van bedrijfsgeheimen en welke mogelijkheden er zijn om hier tegen op te treden. LEAN Lawyers adviseert je graag over deze nieuwe wet en de gevolgen die de wet voor jouw bedrijf kan hebben. Om je alvast op weg te helpen, hebben we de volgende website gepubliceerd:

 

Op wet-bescherming-bedrijfsgeheimen.nl vind je de meest relevantie informatie over deze nieuwe wetgeving. Mocht je naar aanleiding van de website vragen hebben of geadviseerd worden, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Author


Avatar