LEAN

Dries Beljon in het Advocatenblad: “Businessmodel in ontwikkeling”

Businessmodel in ontwikkeling: Ondanks alle technologische en economische veranderingen blijft het traditionele businessmodel van advocatenkantoren bij het oude. Of toch niet? In dit mooie artikel in het Advocatenblad legt Dries Beljon uit hoe LEAN Lawyers het lean principe toepast in de advocatuur.


“Toegevoegde waarde is een sleutelbegrip in het lean-gedachtegoed.”

Ook DOConDEMAND wordt besproken: het online platform waar iedereen, ook andere advocaten, gratis standaard-documenten kan downloaden. “Als iets standaard is, gaan we er niks voor rekenen.”, aldus Dries.

“Niet alleen zeggen dat je toegevoegde waarde levert, zoals iedereen dat doet, maar jezelf bij elk dossier afvragen: Wat heeft deze zaak nodig?”

Het volledige artikel lees je hier.

Author


Avatar