Insolventie & herstructurering

Men At Work maakt doorstart onder de vleugels van moedermaatschappij Miller & Monroe en Witteveen

Men At Work, de keten van kledingwinkels die eind juni failliet ging, maakt een doorstart. Het bedrijf Victory & Dreams – onder andere verantwoordelijk voor de doorstart van de modeketen Witteveen – gaat in ieder geval een deel van de winkels overnemen. Voorafgaand aan het faillissement had Men At Work 27 winkels.Volgens de nieuwe eigenaar is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk winkels open blijven en er zoveel mogelijk banen behouden kunnen worden. Op dit moment blijven in elk geval de winkels in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Den Bosch, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Sneek en Utrecht open. 

Victory & Dreams is geen onbekende partij in modeland: naast Witteveen heeft zij diverse Nederlandse winkels van Charles Vögele overgenomen. Deze winkels zijn omgebouwd haar eigen nieuwe formule: Miller & Monroe.

Paul van den Berg van LEAN Lawyers adviseerde Victory and Dreams Holding met succes bij de doorstart. 

Author


Avatar