LEAN

Vacature: Advocaat-medewerker met 5-7 jaar ervaring. #Wannajoin?


Anderhalf jaar geleden begonnen we met 2 medewerkers, vandaag de dag zijn 13 medewerkers aan ons kantoor verbonden. En ons kantoor, onze praktijk groeit verder. Het werk komt zo gezegd uit alle hoeken en gaten…

Ter versterking van het LEAN-team zijn wij dan ook per direct op zoek naar een gevorderde advocaat-medewerker procesrecht / ondernemingsrecht. Bij voorkeur met 5 tot 7 jaar relevante werkervaring, maar solliciteer ook zeker als onze visie en vacature je aanspreekt en je minder werkervaring hebt.


Wie zijn wij?

Fintech wordt Legaltech en de ‘oude’ advocatuur wordt links en rechts ingehaald als ze niet mee verandert. Bij de start van ons kantoor zijn we geïnspireerd geraakt door de LEAN filosofie en aan de hand van de gedachten in het boek The Lean Startup van Eric Ries bouwen we ons kantoor uit. Stap voor stap, brick by brick en volgens het idee van ‘create – measure – learn’. 

De kijk van LEAN LAWYERS op het juridische speelveld is ambitieus en vooruitstrevend. Dat blijkt bijvoorbeeld alleen al uit het feit dat wij kort geleden DOConDEMAND hebben gelanceerd. Een online platform waarmee we de juridische wereld voor iedereen – jong en oud, particulier en onderneming, relatie of geen relatie – openen. Vanaf de eerste dag bieden we via DOConDEMAND gratis 250 (juridische) modellen aan. Dus niet alleen aan onze cliënten, maar aan iedereen.Waarom doen we zo iets radicaals? 

Omdat wij er van overtuigd zijn, dat relaties kiezen voor toegevoegde waarde én omdat wij enkel geïnteresseerd zijn in het leveren van toegevoegde waarde. Dus geen opsmuk en geen overtollige ballast. Steeds weer de focus op toegevoegde waarde. Terug naar de kern, terug naar waar het bij het toepassen van de LEAN filosofie overgaat, namelijk ‘find the value, root the waste’. Wij voegen niet alleen waarde toe aan onze klanten, maar ook aan onszelf. Daarbij zijn wij constant op zoek naar mensen met LEAN DNA in het bloed.

Wij kennen geen urennormen, geen hiërarchisch model en geen onnodige overhead. Wij geven onze mensen ruimte voor creatieve ideeën en sporen de ‘out of the box’ oplossing aan. Ideeën en oplossingen waar cliënten en relaties – en dus ook wij met zijn allen – blijer van worden.


Onze missie

Onze missie is simpel, namelijk het leveren van toegevoegde waarde. Elke dag weer, 365 dagen per jaar. Geen overbodige, ingewikkelde stukken, maar steeds weer heldere en praktische oplossingen voor het probleem. ‘Law made simple’ noemen we dat. Niets meer, niets minder.


Wat streven wij na?

– een cultuur voor continue verbetering, zowel op kwaliteit als op sfeer én
– de focus op het creëren van toegevoegde waarde voor relaties.


Wat streef jij na?

– naast juridische juistheid ook de beste commerciële oplossing;
– niet alleen goed inhoudelijk werk, maar ook een echt tevreden cliënt/relatie;
– (meer) balans tussen werk en privé…


Wie zoeken wij op dit moment?

Voor vast en/of tijdelijk zij wij per direct op zoek naar een advocaat-medewerker (m/v) – met 5 tot 7 jaar aantoonbare ervaring;- die de basis heeft gelegd in een ondernemingsgericht advocatenkantoor; en – opgeleid is in het bredere ondernemingsrecht en de nodige proceservaring heeft.

Vanzelfsprekend is juridisch talent het uitgangspunt, maar uitstekende commerciële en sociale kwaliteiten, inlevingsvermogen en organisatorische skills zijn daarbij in onze ogen even belangrijk.


Wat bieden wij?

– een marktconform beloning;
– werken in een waanzinnig leuk, ambitieus en enthousiast team;
– de focus op persoonlijke ontwikkeling en echte doorgroeimogelijkheden. Een carrièrebenadering anders dan bij de traditionele advocatenkantoren;
– de 90/10 LEAN-regel. Iedere medewerker besteedt bij ons 10% van zijn tijd aan creatieve ideeën waar hij of zij – en dus ook de relatie – blijer van wordt; en
– goede koffie 🙂

Heb je het LEAN DNA? Welke idealen streef jij na? Wat zijn de kernwaarden waar jij voor staat? Is jouw doel het creëren van toegevoegde waarde en wil jij mooi en – vooral ook – leuk werk doen ‘binnen’ een kantoor met  een echt andere blik op de juridische wereld? Bovenal zijn wij geïnteresseerd in de persoon en als jij denkt het LEAN DNA te hebben, komen we graag met jou in contact.

Solliciteer door een e-mail te sturen naar werken@leanlawyers.nl. Stuur dan naast je CV, je motivatie als ook je cijferlijst(en) en eventuele referenties mee.

Meer informatie? Kijk voor meer informatie over ons kantoor en onze filosofie ook op onze website. Of bekijk onze introductievideo op Youtube – 28 seconden ‘kijktijd’ – dan snap je misschien nog sneller wie wij zijn.

Heb je nog vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Dries of Paul, advocaten / co-founders van LEAN LAWYERS. Zij zijn bereikbaar op 085 – 303 64 29 of per e-mail dries@leanlawyers.nl en paul@leanlawyers.nl.

Psst… Heb je een ander specialisme of denk je eraan om als freelancer of interim-advocaat aan de slag te gaan, reageer ook gerust. Wie weet hoe we elkaar nu of op (korte) termijn kunnen versterken.
Psst 2… Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.