LEAN

Jeroen Heuving sluit zich aan als advocaat-partner

Met trots kunnen wij vertellen dat ons team blijft groeien. Waar we in september 2016 met twee man zijn begonnen, beginnen we in februari 2018 alweer met twaalf man sterk. Per 1 februari hebben wij namelijk Jeroen Heuving mogen verwelkomen als advocaat en partner in ons team.

Jeroen is specialist in vastgoedzaken. Jeroen behandelt vrijwel alle soorten vastgoedzaken, zoals huur en koop, maar ook ‘algemene’ civiele zaken, zoals het opstellen en de afwikkeling van overeenkomsten, aansprakelijkheidszaken en dergelijke. Jeroen heeft diepgaande kennis van het civiele procesrecht en is al geruime tijd universitair docent burgerlijk procesrecht aan de Universiteit van Amsterdam en redacteur van het Tijdschrift voor de Procespraktijk (TvPP). Jeroen publiceert regelmatig in toonaangevende vakbladen.

 
Jeroen procedeert in veel zaken, maar een belangrijk onderdeel van zijn werk is ook het adviseren van zijn cliënten. Niet alleen juridische, maar ook de commerciële aspecten worden daarbij niet uit het oog verloren. Jeroen staat als advocaat veel vastgoedfondsen, projectontwikkelaars en andere ondernemingen bij. Zo heeft Jeroen bijvoorbeeld de eigenaar van een groot winkelcentrum bijgestaan in een spraakmakende zaak tegen een gemeente over de afsluiting van een weg (de Nuonweg), waardoor het winkelcentrum voor IJburgers veel minder goed bereikbaar werd.  In 2016 en 2017 is Jeroen betrokken geweest bij de (her)ontwikkeling van een aantal zorgvastgoedprojecten.

 
Jeroen is opgegroeid in Limburg en sinds zijn jeugd een aanhanger van VVV Venlo. In zijn vrije tijd mag Jeroen graag koken en hardlopen.
 
Met deze uitbreiding zijn we nog beter in staat om toegevoegde waarde te leveren voor onze klanten! Author


Avatar