LEAN

LEAN LAWYERS breidt weer uit!

In ons constante streven naar het leveren van toegevoegde waarde voor onze klanten zijn wij trots te kunnen meedelen dat wij per januari 2018 onze expertise gebieden verder hebben uitgebreid door de komst van 3 nieuwe collega’s. Met hun komst zijn wij nog beter in staat om proactief en markt specifiek in te spelen op de wensen van de klanten.


FRANCISCA BOEL – Advocaat privacy recht | LEAN Privacy officer

 

MerijnSoeters-hr-9927_jpgVerheugd zijn wij met de komst van Francisca Boel, die ruim 25 jaar ervaring in de advocatuur meebrengt. Francisca is haar carrière gestart in het arbeidsrecht, heeft jarenlang haar eigen advocatenkantoor gerund en vervolgens enkele jaren geleden besloten wat afstand te nemen. Na een sabbatical van 2 jaar begon de advocatuur toch weer te kriebelen en heeft zij zich bij LEAN LAWYERS aangesloten.

 

Francisca heeft zich recent vergaand gespecialiseerd in het Privacy recht en is één van de weinige privacy officers in Nederland die tegelijkertijd ook advocaat is. Binnen LEAN LAWYERS gaat Francisca zich onder meer toeleggen op de implementatie van de nieuwe Europese Privacy Verordening (AVG/GDPR) die voor veel bedrijven en instellingen ingrijpende veranderingen met zich mee zal brengen.

 

Naast privacy officer en advocaat is Francisca ook nog gecertificeerd mindfulness trainer. In een constant veranderende samenleving waarin van alles wordt verwacht of in het geval van een verstoorde balans tussen werk en privé of bij andere knelpunten waarmee professionals in hun alledaagse leven te maken krijgen, is Francisca via mindfulness trajecten in staat de mentale fitheid en weerbaarheid te vergroten om tot verbeterde inzichten en resultaten te komen. Haar enorme schat aan ervaring in de advocatuur komt haar daarbij goed van pas. 

 

Bekijk het profiel van Francisca op onze website door hier te klikken.

 

EWOUT JANSEN – Senior counsel | LEAN Associate

 

Ewout JansenOok Ewout Jansen versterkt met ingang van januari 2018 ons kantoor en brengt een grote hoeveelheid aan wetenschappelijke en cassatie-ervaring mee. Ewout is van oorsprong cabaretier en won onder andere een twaalftal cabaretprijzen met het duo Ewout & Etienne.

 

Vanaf 2009 is Ewout 6 jaar lang verbonden geweest aan het wetenschappelijk bureau van de Hoge Raad en heeft hij actief bijgedragen aan de rechtsvorming op allerlei rechtsgebieden, zoals auteurs- en mediarecht, arbeidsrecht, procesrecht en verbintenissenrecht. Ewout heeft via uiteenlopende publicaties bijgedragen aan de eenheid en ontwikkeling van het recht. Ook neemt Ewout sinds 2015 zitting in het College van Beroep van de Stichting Reclame Code Commissie.

 

Ewout combineert een scherpe pen met een gezonde dosis humor en een pragmatische instelling. Naast een jurist pur sang is Ewout eveneens een veel gevraagd presentator/cabaretier bij ondermeer creatieve of ondernemende festivals en bij bedrijven of instellingen.

 

Bekijk het profiel van Ewout op onze website door hier te klikken.

 

REGINE DE WIT – Advocaat arbeidsrecht | LEAN Associate

 

Regine de WitMet de komst van Regine de Wit wordt LEAN LAWYERS nog verder versterkt op het gebied van arbeidsrecht. Regine heeft in ruim 18 jaar zeer veel kennis en ervaring opgedaan in alle onderdelen van het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht met een speciale expertise en focus op internationale arbeidsrechtelijke kwesties.

 

Regine is een zeer gedreven arbeidsrecht advocate en spreekt de taal van de klant. Geen lange juridische adviezen, maar gewoon kort en ‘to the point’. Precies waar LEAN LAWYERS voor staat: het leveren van toegevoegde waarde op een efficiënte en heldere manier.

 

Met Regine aan boord zijn wij nog beter in staat de klant op uiteenlopende wijze te bedienen en steeds waar nodig bij te springen en praktische oplossingen aan te dragen.

 

Bekijk het profiel van Regine op onze website door hier te klikken.

 

Dit is niet alles, binnenkort zullen we je nog meer mooi nieuws presenteren… Het belooft een mooi LEAN jaar te worden!

Author


Avatar