LEAN, Ondernemingsrecht

LEAN LAWYERS staat De Amsterdamse Winterparade bij in schikking met de Winterparade

De Amsterdamse Winterparade, een groots kerstevenement met o.a. een schaatsbaan, reuzenrad, beer village en muzikale optredens dat van 21 december t/m 1 januari 2018 wordt gehouden in de RAI (www.winterparade.amsterdam), en de Winterparade, een diner-, dans- en theatershow, zouden elkaar afgelopen dinsdag 19 december 2017 treffen in de rechtszaal.


Inzet van het kort geding was het gebruik van de naam De Amsterdamse Winterparade, deze zou teveel lijken op de Winterparade en zo mogelijk voor verwarring bij het publiek zorgen. Het door de Winterparade aangespannen kort geding is echter op het laatste moment afgeblazen, minuten voor de start van de zitting, omdat partijen een schikking hebben getroffen.  

 

Paul van den Berg van LEAN LAWYERS heeft De Amsterdamse Winterparade bijgestaan in de schikking met de Winterparade. Partijen hebben met elkaar afgesproken dat De Amsterdamse Winterparade – het festival in de RAI – dit jaar de naam gewoon kan gebruiken maar volgend jaar een andere naam krijgt. Verder doen partijen geen mededelingen over de inhoud van de schikking.

 

LEAN LAWYERS staat met regelmaat ondernemers bij in IE-zaken als deze. Neem gerust contact op met Paul van den Berg via 085 – 303 64 29 of ga naar www.lean-lawyers.nl

Author


Avatar