LEAN

The Next LEAN Lawyer…

De juridische dienstverlening verandert in hoog tempo. Fintech wordt Legaltech en de ‘oude’ advocatuur wordt links en rechts ingehaald als ze niet mee verandert. De kijk van LEAN LAWYERS op het juridische speelveld is ambitieus en vooruitstrevend. Wij zijn er van overtuigd dat relaties kiezen voor toegevoegde waarde. Of te wel ‘find the value, root the waste’. Wij voegen niet alleen waarde toe aan onze klanten maar ook aan onszelf. Daarbij zijn wij constant op zoek naar mensen met LEAN DNA in het bloed. We geven onze mensen ruimte voor creatieve ideeën en sporen de ‘out of the box’ oplossing aan. Ideeën en oplossingen waar cliënten en relaties en – dus ook wij – blijer van worden. Op dit moment hebben we per direct plek voor – een gevorderde advocaat-stagiair(e) of beginnend advocaat-medewerker (3 tot 5 jaar werkervaring) – een student-stagiair(e) HBO rechten – een student-stagiair(e) Marketing & communicatie. Heb jij het LEAN DNA? Ben jij the Next LEAN Lawyer? Kijk dan voor meer informatie op onze vacature pagina!

Author


Avatar